Onderhoud

Door het onderhouden en laten keuren van uw overheaddeuren verkleint u de kans op een storing aanzienlijk. Het jaarlijks onderhouden en keuren van uw deuren is wettelijk verplicht volgens normering NEN-EN 14341.

Door de jaarlijkse onderhoudsbeurt komen gebreken zoals slijtage sneller aan het licht waardoor dure reparaties dikwijls vermeden kunnen worden, dit draagt bij tot een betere werking en een verlengde levensduur van uw deuren.

Wanneer uw productie stil komt te liggen of indien u niet tijdig uw goederen kan leveren, zou dit vervelende gevolgen kunnen hebben voor u en uw klanten. Een van de vele voordelen van een onderhoudsovereenkomst is dat we deze problemen hierdoor tot een minimum kunnen beperken.

Indien er zich een storing voordoet of wanneer er een aanrijschade plaatsvindt kan u op ons rekenen dat wij dezelfde dag nog langskomen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsdeur weer operationeel is, zodat uw bedrijf terug volledig afgesloten kan worden.

Wanneer uw industriedeuren niet correct zijn afgesteld kunnen er veel energiekosten verloren gaan aan de verwarming of de koeling van uw industriegebouw.