Industriedeuren

  • Industriële sectionaaldeuren gaan verticaal open en daarmee ontstaat ruimte vóór en achter de deur. De deurpanelen kunnen op 3 verschillende manieren gemonteerd worden, namelijk: daklijnvolgend, verticaal boven de opening of vlak onder het plafond. Deuren vormen vaak een groot deel van de bouwschil van uw pand, bij ons zijn de mogelijkheden qua vormgeving en invulling onbegrensd, waardoor de deur altijd perfect te configureren is voor elke situatie. U kan een keuze maken uit tal van venstervarianten, hoogtes en breedtes en een uitgebreid pallet aan RAL-kleuren. Verder beschikken ze over een enorm potentieel om energie te besparen.
  • Snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor verbetering van de klimaatregeling in gebouwen en voor energiebesparing. De snelloopdeuren worden standaard voorzien van een transparante zichtsectie voor een beter visueel contact om de veiligheid te verbeteren. Verder zijn er verschillende opties die toegevoegd kunnen worden aan de snelloopdeuren om een zo efficiënt mogelijk gebruik voor op te stellen.
  • Roldeuren & rolhekken uit aluminium en staal zijn door hun eenvoudige constructie zeer rendabel. Ze nemen bijna geen plaats in boven de dagopening, en worden compact opgewikkeld achter de latei. Zo gaat er aan de zijkant en onder het plafond geen nuttige halruimte verloren.
  • Dockequipment is de verzamelnaam van alle mogelijkheden waarvan wij uw laad- en losstation kunnen voorzien namelijk docklevellers, dockshelters, voorzetsluizen en buffers. Een korte beschrijving van de vele voordelen vind je terug op de pagina dockequipment.