Garagedeuren

Wij helpen u graag bij uw keuze om de geschikte garagedeur te vinden die past bij uw wensen. Wij houden rekening met materiaalkeuze (staal of hout), kleurkeuze, warmte-isolatie, aandrijving en de vormgeving. Na de plaatsing voeren wij uw oude garagedeur op een correcte milieuvriendelijke manier af.

  • Sectionale garagedeuren openen verticaal en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Dankzij deze constructie bieden ze maximale ruimte in en voor de garage. Sectionale garagedeuren kunnen in elke garage-opening worden gemonteerd en bieden meer breedte om door te rijden dan bij kantelpoorten. Bovendien zijn ze door middel van duurzaam elastische en weersbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

  • Kantelpoorten bestaan al meer dan 50 jaar en zijn door de jaren heen verder ontwikkeld tot een veilig en kwaliteitsvol product. Door de grote verscheidenheid van motieven is er voor iedere woning de gewenste poort te vinden. U heeft de keuze uit meer dan 200 RAL-kleuren.

  • Roldeuren gaan verticaal open en hebben nauwelijks ruimte nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximaal ruimte in en voor de garage. Het plafond blijft volledig vrij waardoor er extra opbergruimte ontstaat en er eenvoudig lampen kunnen worden geplaatst. Het grote voordeel van roldeuren is dat deze voor bijna elke inbouwsituatie geschikt is. Voor een natuurlijk aanzicht kunt u kiezen uit de houtdecors met het decograin of decopaint oppervlak of kiest u uit 11 verschillende kleuren.

  • Zijdelingse garagedeuren vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties waarbij het plafond vrij moet blijven. Dankzij deze constructie verliest men geen ruimte voor de garage. Houd er wel rekening mee dat er in de garage minder ruimte overblijft.

  • Openslaande garagedeuren worden vaak geplaatst voor een gemakkelijke toegang tot garages en bijgebouwen. Met een openslaande garagedeur kan u eenvoudig en comfortabel fietsen of tuingereedschap uit de garage halen, zonder dat u beide deuren moet openen. Ze garanderen een lange levensduur en vergen weinig onderhoud.